Metsäsatysspanielit ry
Metsästysspanielit ry

Ylituomari Heimo Rannan kertomukset Urjalasta 24.-25.11.2012

 

Lauantai 24.11.

"Koemaastot sijaitsivat Urjalassa ja ne oli antanut käyttöön Vahosten Metsästysseura-82 ry. Ylituomarin puhuttelu pidettiin metsästysseuran majalla koeaamuna klo 8.30. Maja toimi myös kokeen keskuspaikkana. Samalla arvottiin koirat maastoihin, joihin tuomarit oli määrätty etukäteen. Koe aloitettiin klo 9.15, jolloin ensimmäiset koirat olivat maastoissa. Viimeinen koe-erä päättyi klo 13.30. Arvostelut ja palkintojen jako suoritettiin klo 15.30.
Ylituomarin lisäksi koiria arvosteli Lauri Kanerva, joka toimi myös ylitoimitsijana. Maastomestari oli Timo Ritola.
Lintuja maastoissa oli riittävästi, joten kaikki koirat saatiin arvosteltua minimiajassa. Koirien taso oli hyvä, kaikki koirat palkittiin. Järjestelyt olivat erinomaiset."

 

Sunnuntai 25.11

"Koemaastot sijaitsivat Urjalassa ja ne oli saatu käyttöön Vahosten Metsästysseura -82 ryltä. Ylituomarin puhuttelu pidettiin koeaamuna klo 8.30 metsästysseuran majalla, joka toimi myös kokeen keskuspaikkana. Samalla arvottiin koirat maastoihin, joihin tuomarit oli määrätty etukäteen. Koe aloitettiin klo 9.20, jolloin ensimmäiset koirat aloittivat koe-erät. Viimeinen erä päättyi klo 13. Arvostelut ja palkintojen jako suoritettiin klo 15.
Ylituomarin lisäksi koiria arvosteli Lauri Kanerva, joka toimi lisäksi kokeen ylitoimitsijana. Maastomestarina oli Timo Ritola. Lintuja maastoissa oli riittävästi kokeen läpiviemiseksi. Koirien taso oli erittäin hyvä. Järjestelyt toimivat erinomaisesti. "