Metsäsatysspanielit ry
Metsästysspanielit ry

WT-viikonloppu spanieleille Pukkilassa 6.-7.7.2019

Metsästysspanielit Ry järjestää uudenlaisena tapahtumana spanieleille räätälöidyn WT-viikonlopun 6.- 7.7 Pukkilassa. Koulutus lauantaina ja sunnuntaina epävirallinen koe.

Kouluttajina maan parhaimmistoon kuuluvat nimet; Juha Lindroth (Kennel Field´s End mm. Ruotsin mestaruus spanielikokeissa) ja Janne Lähteenaro (noutajilla huippumeriitit sekä Suomesta että kansainvälisesti)!

Koulutuspäivänä osallistujat jaetaan ryhmiin ilmoittautumisista saamiemme ennakkotietojen perusteella. Harjoitteisiin kuuluvat simuloituihin ylösajoihin johtava hakutyöskentely sekä noudot ryhmissä. Koulutuksessa harjoitellaan dameilla. Koulutus tähtää WT-kokeessa suoriutumiseen ja sopii peruskoulutetuille sekä myös jo kokeissa startanneille spanieleille.

Sunnuntain kokeeseen sisältyy useampia rasteja; mm. hakua ylösajoineen, "haavakon" etsimistä ja muita noutotehtäviä. WT-kokeemme on epävirallinen ja on saanut vaikutteita vastaavanlaisista tapahtumista mm.spanieleiden alkuperämaasta Englannista, Skotlannista, sekä Ruotsista.

Tällainen epävirallinen koemuoto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden valmistautua SPME-kokeisiin myös kesäaikaan, ja on tarkoitettu olemaan matalamman kynnyksen tapa tutustua spanielien koetoimintaan ennen virallisia spme-kokeita. Myös kokeneemmille tällainen tarjoaa uusia ideoita ja kokemuksia.

Koirien kanssa sekä koulutukseen että kokeeseen ilmoittautuvat ovat etusijalla (vain rajattu määrä koulutuksen ulkopuolisia koirakoita mahtuu kokeeseen), mutta myös kuunteluoppilaspaikkoja ja yhden päivän koirakko-osallistumista kannattaa kysellä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: jenni.juselius@gmail.com

Leiriviikonlopun hinta 100€ sisältää sekä lauantain koulutuspäivän että sunnuntain WT-kokeen osallistumismaksun. Leirimaksut sisältävät koulutuksessa ja kokeissa käytetyt välineet, majoituksen, aamu- ja iltapalan sekä yhden lämpimän aterian. Majoitus tapahtuu yhteismajoituksena sekä paikkoja on halutessa myös omille vaunuille ja teltoille. Pelkkä koestarttipaikka sunnuntaina 40€. Kuunteluoppilas- tai koirakkopaikat pelkästään lauantain koulutukseen 60€ / päivä. Sunnuntain katsojapaikka a`10€ (sisältää ainoastaan lounaan).

Tervetuloa uudenlaiseen, varmasti mielenkiintoiseen ja opettavaiseen spanieleiden WT-viikonloppuun! Ilmoittautua kannattaa ajoissa, koska paikkoja on rajatusti.