Metsäsatysspanielit ry
Metsästysspanielit ry

Ylituomari Ari Grönstrandin kertomukset Haapavedeltä 13.-14.10.2012La 13.10.2012

"Kokeen järjestäjänä toimi Metsästysspanielit ry. Koemaastot olivat Haapaveden Metsästysyhdistyksen. Keskuspaikkana oli läheisyydessä sijainnut mökki.
Koe alkoi perjantai-iltana klo 21.00 ylituomarin puhuttelulla ja päättyi tulosten lukuun lauantai-iltana klo 17.00. Koemaastot olivat peltoja, vesottuineita ojia ja metsän reunoja ja sopivat koemuotoon hyvin. Hyväkuntoisia fasaaneja maastoissa oli runsaasti.
Koirien taso oli erinomainen. Ylituomarin lisäksi koiria arvosteli Timo Ritola. Vastaavana koetoimitsijana ja sihteerinä toimi Jenna Hämäläinen ja maastomestarina Juha-Pekka Väänänen. Koe vietiin läpi hyvässä kennelhengessä moitteetta.

Su 14.10

"Kokeen järjestäjänä toimi Metsästysspanielit ry. Koemaastot oli saatu käyttöön Haapaveden Metsästysyhdistykseltä. Kokeen keskuspaikkana toimi maastojen läheisyydessä sijaitseva mökki.
Koe alkoi lauantai-iltana klo 21.00 ylituomarin puhuttelulla ja päättyi tulosten lukuun sunnuntaina klo 14.00. Koemaastot soveltuivat koemuotoon hyvin ja hyväkuntoisia fasaaneja maastoissa oli hyvin.
Koirien taso oli erinomainen. Ylituomarin lisäksi koiria arvosteli Timo Ritola. Vastaavana koetoimitsijana ja sihteerinä toimi Jenna Hämäläinen ja maastomestarina Juha-Pekka Väänänen. Koe vietiin läpi hyvässä kennelhengessä aikataulun mukaan moitteetta."

 

Kokeessa hyvänä yhteistyökumppaninamme toimi jälleen Arla Ingman, jolta saimme runsaasti laadukkaita elintarvikkeita kokeen ruokailuja varten. Suuret kiitokset arvokkaasta yhteistyöstä!